Srijeda, 28. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jeste li vidjeli lava ili egzotičnu pticu? Vaš odgovor otkriva kako gledate na svijet

Preuzmite sliku

Popularno

Testovi ličnosti se obično zasnivaju na optičkim iluzijama i posebno su popularni posljednjih godina. Ilustracije koje najčešće susrećemo na internetu često koriste i psiholozi u svom radu sa pacijentima, a jedna od njih se nalazi upravo ispred vas!

Pred vama je neobična ilustracija, a vaš zadatak je da bez mnogo razmišljanja kažete šta ste prvo ugledali na slici – lava ili egzotičnu pticu?

Ukoliko ste prvo ugledali lava

Kada se suočite sa određenim problemima imate potrebu kopati toliko duboko, sve dok ne stignete na sam izvor situacije, do svega onoga što vas koči u životu.

Vi ste osoba koja se ne plaši suočavanja sa svojim strahovima. Hrabri ste i sami postavljate put po kojem želite da koračate u životu. Ali, u prošlosti nije bilo tako. Previše ste se dvoumili i previše ste analizirali svoje postupke. Baš zato ste danas neustrašivi, ali pazite – impulsivnost nije uvijek dobra stvar.

Ukoliko ste prvo ugledali egzotičnu pticu

Dešava vam se da uopšte ne razmislite prije nego što nešto kažete ili uradite. U velikom broju situacija se ponašate neodgovorno. Ne razmišljate previše o posljedicama i za vas najčešće cilj opravdava sredstva.

Ali, dobra stvar je što ste veoma kreativni. Imate energije i mnogo volje da svijet oko sebe promijenite na bolje. Uspjet ćete u ovome, samo ako se ponašate malo pažljivije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje