Šokantno i uznemirujuće: Manekenka u modricama i ranama preklinje supruga da prestane da je tuče (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

U javnost je procurio uznemirujuć snimak australijske manekenke Berenger Rose (27) u kojem ona, nemoćna leži u modricama i ranama i preklinje supruga da prestane sa udarcima.

Ono što je još šokantnije, cijeli video snimio je upravo njen suprug. Još užasnije je što se upravo tim svojim nedjelom hvalio prijateljima te govorio kako on na svojoj ženi trenira kao da je ona bokserska vreća.

Srećom neko od prijatelja ko je vidio o kakvom zlostavljanju je riječ, odmah je reagovao te snimak proslijedio medijima i policiji te je slučaj razotkriven.

Shane Cuthbert, suprug Berenger Rose, je izgleda svoju lijepu suprugu maltretirao godinama.

"Molim te, prestani", urlala je djevojka dok joj je suprug naređivao da mu pokaže noge koje su cijele u modricama.

"Lice s naslovnice", hvalio se Kabert time što je pretukao i što je sada podređena.

Poznata manekenka poslije je priznala da nasilje traje od trenutka kada se par vjenčao prošle godine. Tvrdi da je na početku veze bio divan i pristojan momak, ali da je tek poslije počeo da pokazuje nasilnu narav.

"Sve je počelo sa običnim šamarom, ali poslije su na red stigle mnogo gore stvari. Ciglom mi je jednom razbio glavu, rendetom za sir strugao mi je kožu s nogu, skalpelom mi je sjekao kosu", ispričala je očajna manekenka koju je muž silovao gotovo svaki dan.

"Tukao me je svaki dan. Dok ne poplavim, ne prestaje. Osjećala sam se kao u zatvoru. Kada sam mu rekla da i ja imam prava, on mi je mrtav-hladan odgovorio da nemam nikakvih prava", ispričala je Berenger.

Shane Cuthbert je sada u pritvoru zbog porodičnog nasilja i postavljanja eksplozivne naprave za Božić. Ipak, još je nepoznato da li ga je Berenger Rose prijavila čuvarima zakona. (Tuzlanski.ba)