Foto: Tuzlanski.ba

Sin Davida i Victorie Beckham, Brooklyn Beckham i njegova dugogodišnja partnerka Nicola Petz izgovoili su sudbonosno "da" na Filoridi, u Palm Beach. Brooklyn je odlučio da uzme prezime svoje novopečene supruge.

Vjenčanje, na koje je navodno potrošeno nevjerovatnih 3 miliona dolara, je održano na porodičnom imanju mladine porodice, Brooklyn i Nicola potpisali su predbračni ugovor, ali ne kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog fudbalera, već Nikoline porodice koje je 4 puta veće.

Bogatstvo porodice Beckham procijenjeno je na 38 miliona funti, što je znatno manje od onog što ima porodica glumice. Procjenjuje se da Nelson i Claudia Peltz imaju 1,3 milijarde funti.

Prema navodima britanskih medija, Brooklyn je rješio da uzme prezime svoje supruge i da ga koristi kao svoje srednje ime, a razlog za to je jako romantičan. Prema njegovim riječima, on jako poštuje svoju suprugu, te želi da svoju ljubav i ponos iskaže na ovaj način.

"Ovo je veliki znak njegove posvećenosti njoj i njegove ljubavi prema njoj", rekao je izvor za britanski "The Sun".

Počasne zvanice odbile poziv za vjenčanje

Princ William i Kate Midlleton odbili su pozivnicu za vjenčanje Brooklyn Beckhama i Nicola Peltz, takođe su naveli britanski mediji.

Navodno su David i Victoria Beckham pisali vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea, te ih pozvali na 3.5 miliona dolara vrijedno slavlje u Palm Beachu na Floridi. Kraljevski par, koji je zvao Beckhamove na svoje vjenčanje 2011. godine, ljubazno je odbio poziv.

„David i Victoria pisali su Kate i Williamu i pozvali ih kao porodica na sinovljevo vjenčanje. Međutim, William im je odgovorio da im žele puno sreće, ali da ne mogu da dođu“, rekao je izvor za „Daily Mirror.“