Foto: Arhiva

Nakon pobjede u showu 'Zvezde Granda' bh. pjevačica Šejla Zonić našla se na 'udaru' kako medija, tako i javnosti.

Naime, pjevačica sa adresom u Tuzli, proteklih dana nastupa po mnogim gradovima BiH, ali i Evrope.

Šejla je u finalu sa osvojenih preko 130 hiljada glasova postala deveti pobjednik ovog takmičenja koji dolazi iz Bosne i Hercegovine.

S druge strane, Šejlina pobjeda podigla je 'prašinu', a sve zbog pitanja da li će na pobjedničkom koncertu nastupiti i njena mentorica Svetlana Ceca Ražnatović.

Zonić je danas na svom Instagram profilu objavila storyje u kojim je istakla da je razočarana zbog svega, te kako glasine negativno utiču na njen privatni život i karijeru.

"Nakon moje pobjede u takmičenju 'Zvezde Granda', uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu da li će se i gdje će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao", navela je u prvom dijelu.

U nastavku pisanog obraćanja dodala je: "Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti. Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite. Hvala!", zaključila je Zonić.

Podsjećamo, prije nekoliko dana, Šejla se obratila svojoj publici putem oficijelne Facebook stranice gdje je navela da će u Sanskom Mostu, odnosno kako je u ranijim izjavama istakla – svom gradu, održati pobjednički koncert.

“Dragi moji pozivam vas na koncert u Sanskom Mostu na stadionu “Podgrmeč”, koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem“, napisala je tada Šejla.