Rođeni kao dva brata, a danas su brat i sestra: Andreja Pejić svojim bratom oduševila ženske obožavatelje (FOTO)
Foto: Tuzlanski.ba

Andreja Pejić jedna je od najpoznatijih svjetskih manekenki koju je časopis FHM uvrstio među najseksepilnije žene na svijetu. Proslavila se noseći reviju za Jeana Paula Gaultiera 2010. godine, a postala je i prvi transrodni model koji je završio na naslovnici magazina GQ.

Naime, Andreja se rodila kao Andrej u Bosni i Hercegovini, a prije tri godine odvažila se na operaciju kojom si je ispunila životnu želju - promijenila je spol. Svjetski poznat transrodni model svojim je uspjesima inspirirala mnoge, a nedavno se pohvalila i svojim bratom i oduševila ženske obožavatelje.

The main man

Objavu dijeli Andreja Pejic (@andrejapejic)


#tattoo #halfsleeve #showinoff #tosser

Objavu dijeli Igor Pejic (@igorpejic)

Igor Pejić je uspješan sportista koji se godinama bavi boksom, a iako ga je Andreja pokušala uvjeriti da krene njezinim manekenskim stopama, Igor ne želi biti medijski eksponiran, pše Index.hr.

Andrejin brat i majka bili su joj najveća podrška prilikom promjene spola, a svoju ljubav prema sestri pokazao je i tetovažom na ruci. Brat i sestra jako su bliski što često pokazuju zajedničkim fotkama, a to se osobito sviđa Andrejinim pratiteljicama na društvenim mrežama koje su poludjele za njezinim bratom.

My beautiful @andrej_pejic #nofilter

Objavu dijeli Igor Pejic (@igorpejic)



Peace and serenity #zenswag

Objavu dijeli Igor Pejic (@igorpejic)


#bed #boredom #sharingbeautywiththeworld

Objavu dijeli Igor Pejic (@igorpejic)