Foto: Tuzlanski.ba

Kylie Jenner pretvorena je u seriju mini Bratz lutkica u ograničenom izdanju nove kolekcije.

Set lutaka sadrži šest "Bratzificiranih" verzija Jenner koja nosi neke od svojih najlegendarnijih odjevnih kombinacija za crveni tepih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bratz (@bratz)

Izgled uključuje pernatu Versace haljinu boje lavande koju je imala na Met Gala 2019. i crnu haljinu s korzetom i kristalnu krunu koju je nosila na izložbi Thierryja Muglera.

Na njihovoj web stranicii piše da svaka kapsula košta 9,99 USD i dolazi s jednom mini lutkom, jednim mini dodatkom - poput Jennerinog prepoznatljivog kabrioleta, njezinog talijanskog hrta Normana ili ogromnog telefona u obliku usana.

“Obožavateljica sam Bratz od djetinjstva i oduvijek sam željela vlastitu Bratz lutku,” rekla je 25-godišnja zvijezda serije “Kardashians” u priopćenju, prema Hollywood Reporteru ,

"Sviđao mi se svaki korak u procesu stvaranja ovih lutaka", dodala je.

Za Jasmina Lariana — osnivača i kreativnog direktora Bratza i modne marke Cult Gaia — partnerstvo s Jenner je "sentimentalno".

"Kylie zaista utjelovljuje sve što je Bratz zastupao od svojih početaka prije 22 godine - od razorne i buntovne do energične i ekspresivne", rekla je.

Direktorica Bratza Chelsea Green dodala je da su ona i njezin tim osigurali da figurice budu "što autentičnije i pomnije dizajnirane".