Foto: Tuzlanski.ba

Atraktivna Chrissy Teigen na svečanoj večeri Vogue Paris Foundation Gala održanoj u Parizu tijekom sedmice visoke mode zablistala je u haljini s cvjetnim printom koja je jasno dala naslutiti da lijepa manekenka ispod nje ne nosi - ništa

chrissy-teigen-haljina-samopouzdanje5U društvu svog supruga, muzičara Johna Legenda, Chrissy je, kako se pohvalila na Instagramu, u jednom danu boravila u tri države. Par je bio i na Wimbledonu, a gledali su meč između Andyja Murrayja i Ive Karlovića.

Nakon toga uputili su se u Pariz kako bi prisustvovali svečanoj večeri na kojoj se lijepa Chrissy pojavila u elegantnoj haljini plavih, ljubičastih i roza nijansi. Modne dodatke svela je na minimum, na crne viseće naušnice i clutch torbicu, dok je na nogama imala štikle s tankim remenom s potpisom Stuarta Weitzmanna, također u crnoj boji, a kosu je zategnula u niski rep.chrissy-teigen-haljina-samopouzdanje6

No haljina je malo toga ostavljala mašti, a ispod nje se jasno nazirala gola koža.

Atraktivna manekenka, koja je slavu stekla zahvaljujući pojavljivanju u posebnom izdanju s kupaćim kostimima sportskog časopisa Sports Illustrated, prije dvije godine otkrila je u jednom intervjuu da nikad ne nosi donje rublje ispod odjeće.

'Jednostavno ga ne nosim, ne sviđa mi se', otkrila je tada Chrissy, ne pojašnjavajući detaljnije razloge svoje averzije prema donjem rublju.

Lijepa manekenka ovoga ljeta slavi drugu godišnjicu braka, a nedavno je otkrila i kako uskoro planira zasnovati obitelj: 'Mislim da ću imati puno djece, minimalno četvero, što je vjerojatno maksimum za većinu ljudi.' (tportal.hr)