Priča nije završena: Počelo snimanje treće sezone And Just Like That
Foto: Tuzlanski.ba

Serija "Sex i grad" se pojavila prije 25 godina i unijela pravu pometnju u tadašnjem TV svijetu.

Posljednja sezona je emitovana 2004. godine ali broj njenih fanova, više miliona širom svijeta, nikada nije počeo da se osipa, a serija je stekla kultni status. Zato je odluka da se 2021. godine napravi spin-of serije pod imenom "And Just Like That", obradovala sve.

Serija "And Just Like That" je snimljena bez omiljene junakinje Samanthe, ako ne računamo njeno veoma kratko pojavljivanje u kameo ulozi, ali bez obzira na gunđanje pojedinih fanova, prva sezona je prošla prilično dobro, toliko dobro, da je donijeta odluka o snimanju druge sezone.

Izgleda da priča nije završena i da tek počinje, tako da nakon završene druge sezone, definitivno će biti snimljena i treća sezona "And Just Like That".

Vijest o početku snimanja treće sezone podijelila je na Instagram nalogu glavna protanogostkinja Sarah Jessica Parker.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker je olovkom vješto prikrila naziv nove epizode. Za sada, šta će se sve dešavati u novoj sezoni i da li će biti novih likova ostaje misterija.

Ono što je za sada poznato jeste da se u njoj neće pojaviti Che Diaz, jedan od najomraženijih likova u historiji televizije, a koju igra Sara Ramirez.