Pogledajte kako su članovi Dubioze Kolektiv najavili veliki koncert u Skenderiji (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Dvojac Stereo Banana koji čine Naopak (izvođač i tekstopisac) i Nemus (kompozitor i aranžer) nastupit će kao predgrupa na sarajevskom koncertu Dubioze Kolektiva.

dubioza-kolektivStereo Banana zvuk predstavlja jedinstvenu fuziju različitih žanrova: hip hopa, techna i drum n bassa. Bend je svoj prvi javni nastup održao prošle godine u niškom klubu "Feedback", nakon čega su uslijedili nastupi na festivalima: "Bekstvo u prirodu" (Niš) "3D Fest" (Prokuplje) "Countryside Jam" (Vršac) te "Festival Uličnih Svirača" (Novi Sad).

Svoj album prvijenac "Šijemo sambu" objavili su prošle godine na službenoj web stranici gdje je dostupan za besplatan download: www.stereobanana.com.

U susret velikom sarajevskom koncertu, članovi Dubioza Kolektiva uputili su video poziv svojim fanovima koje 13. decembra žele vidjeti u što većem broju. Od danas (11.novembra) započinje prodaja limitiranog broja VIP ulaznica za muzički spektakl godine.

VIP ulaznice po cijeni od 30 KM je moguće kupiti putem web stranice Kupikartu.ba i ovlaštenih prodajnih mjesta u Banja Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihaću. U Sarajevu se ulaznice prodaju u Tropik Media Shopu, sarajevskom klubu Opera (iza 17 sati) te putem ulične prodaje: na platou Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru.