Mustafa Nadarević u bolnici zbog srčanih problema
Foto: Tuzlanski.ba

Glumac i prvo lice popularnog serijala Lud, zbunjen, normalan Mustafa Nadarević (70) u noći sa srijede na četvrtak primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

lud-zbunjen-normalan

"U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posjetili i trenutno se osjeća dobro, što je najbitnije", rekao je za Avaz.ba Nadarevićev prijatelj, koji je tokom jučerašnjeg dana posjetio poznatog glumca u bolnici.

Za Nadarevićevo zdravstveno stanje brine jedan od najvećih medicinskih stručnjaka iz ove oblasti, Mirsad Kacila, koji je ujedno i šef Centra za srce u KCUS-u.

U njegovim rukama prije nekoliko mjeseci, također zbog srčanih problema, bio je i slikar Adin Hebib, koji se uspješno i brzo oporavio te vratio svom poslu.

Nadarević je rođeni Banjalučanin s adresom u Zagrebu, u posljednje vrijeme u Sarajevu snima nove epizode šeste sezone serije Lud, zbunjen, normalan.

Novonastala situacija privremeno će zaustaviti snimanje koje se odvija u studiju u Hrasnici, jer je scenarista Feđa Isović priznao da je Nadarević zaštitno lice ovog popularnog projekta.