Foto: Tuzlanski.ba

Shiloh Jolie Pitt oduvijek je radije birala pantalone i široke majice umjesto haljina na cvjetiće, a njeni roditelji, Brad i Angelina vremenom su primjetili da njihova kćerka zapravo želi da postane dječak.

shiloh-pitt2Kako za Shiloh, kao i za svu ostalu djecu žele samo najbolje, riješili su da konsultuju psihologa u vezi ovog slučaja i potraže savjet.

- I Angelini i Bradu je najbitnije da Shiloh bude sretna i samouvjerena i spremni su da učine sve kako bi joj pružili dom pun ljubavi u kome će se osjećati sigurno - izjavio je izvor blizak porodici za RadarOnline.

U toku jednog intervjua Brad je izjavio da Shiloh zahtjeva da je zovu John, a Angelina je otišla korak dalje i kod Oprah 2010. otvoreno izjavila da njena kćerka želi da bude dječak i da je tražila da je ošišaju na kratko.

- Obožava da nosi mušku garderobu i više se druži sa svojom braćom. Zapravo, ona vjeruje da je njihov brat - kazala je popularna glumica.

Brad je u početku mislio da je to samo faza, međutim, kako je vrijeme prolazio njegovo mišljenje je počelo da se mijenja. (blic)