Foto: Tuzlanski.ba

Čini se kako je slavni holivudski glumac i komičar Ben Stiller odlučio ići stopama svog imenjaka, glumca Bena Afflecka koji ponovno ljubi latino divu Jennifer Lopez i vratiti ljubav svoje (bivše) supruge, glumice Christine Taylor. Nakon što su se razveli 2017. godine, odlučili su ljubavi dati drugu šansu – zahvaljujući globalnoj pandemiji.

Nakon što su Ben Stiller i Christine Taylor 2017. godine šokirali javnost objavom o razvodu, ovog puta donose sretnije vijesti.

Holivudski par odlučio je obnoviti svoju ljubav, a sretnu vijest otkrio je upravo  56 – godišnji glumac za Esquire, i oduševio obožavatelje.

Obnavljanje partnerskih odnosa godinama nakon razvoda moglo bi se nazvati najnovijim holivudskim trendom.

Nakon što se 52 – godišnja latino diva Jennifer Lopez odlučila vratiti svojem bivšem zaručniku, tri godine mlađem Benu Afflecku, istu stvar učinili su i zvijezda filma ‘Dozvola za brak’ i njegova bivša supruga, 50 – godišnja glumica Christine Taylor, prenosi Coverstyle.hr.

Čini se kako su ljubavne iskre između slavnog para počele frcati tijekom lockdowna, kad se američki glumac ponovno uselio u kuću gdje je Christine Taylor živjela s njihovom djecom.

To je bio jedini način za Bena Stillera da viđa svoju djecu, 19 – godišnju kćerku Ellu i 16 – godišnjeg sina Quinlina.

‘Ovo je bilo divno za sve nas. Sasvim neočekivano, i jedna od dobrih stvari koja se rodila u pandemiji,’ ispričao je komičar za magazin Esquire.

Par se upoznao 1999. godine na snimanju filma ‘Heat Vision And Jack’. Vezu su okrunili brakom godinu dana kasnije, a nakon 17 godina objavili su zajedničku odluku o razvodu.

Čini se kako su bivši (i sadašnji) supružnici u teškim vremenima shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugoga. (Tuzlanski.ba)