Foto: Tuzlanski.ba

Alessia je nedavno otputovala u Španjolsku kako bi iz prve ruke vidjela kako se njen dečko snalazi na nogometnom terenu. Upoznali su se na modnom snimanju

Alessia-TedesshiCristiano Ronaldo (30) je, čini se, odlučio pokazati Irini Shayk (29) da je i on krenuo dalje nakon njihovog prekida. U vezi je s italijanskom glumicom i modelom Alessijom Tedeschi, piše Daily Mail.

Ona je nedavno otputovala u Španjolsku kako bi iz prve ruke vidjela kako se njezin novi dečko snalazi na nogometnom terenu na utakmici Lige prvaka. Par se upoznao tijekom modne kampanje 'Armani Exchange', a bliski izvor kaže da je među njima ubrzo 'zaiskrilo'.

Alessia se prošle godine u Miamiju s prijateljicom zabavljala u društvu umirovljenog nogometaša Christiana Vierija (41) koji se nije mogao odlučiti koja mu je draža. Jednoj je šaptao na uho, a drugu je strastveno grlio.

Ronaldo i Irina nedavno su prekinuli nakon pet godina veze. Irina se ubrzo zaljubila u Bradleya Coopera (40) koji je okončao dvogodišnju vezu sa Suki Waterhouse (23). (24sata.hr)