Foto: Tuzlanski.ba

Supruga pjevača Johna Legenda (42), manekenka Chrissy Teigen (35), oglasila se na Twitteru komentirajući Meghan Markle (39) koja čeka drugo dijete s princom Harryjem (36).

- Ovo sr*nje s Meghan Markle me počinje previše dirati. Ovi ljudi neće prestati dok ona ne doživi spontani pobačaj. Je*eno prestanite - napisala je na društvenoj mreži.

Većina fanova podržala je njezinu objavu.

- Slažem se! Meghan i Harry učinili su pravu stvar napustivši kraljevsku obitelj. Ostavite Meghan na miru! - jedan je od komentara.

Svi s netrpljenjem čekaju Intervju Oprah Winfrey (67) s Harryjem i Meghan koji će se u nedjelju, 7. marta, emitirati najprije u Americi, a dan kasnije i u Velikoj Britaniji.

Na pitanje Oprah: 'Kako bi palača mogla reagovati na intervju u kojem Meghan iznosi svoju istinu?', Harryjeva supruga je odgovorila:

- Ne znam kako bi mogli očekivati da ćemo, nakon toliko vremena, i dalje šutjeti jer je palača imala aktivnu ulogu u plasiranju toliko laži o nama? Ako i postoji rizik da ovim razgovorom nešto izgubimo, mislim da je mnogo toga ionako već nepovratno izgubljeno. (24sata.hr)