Brazilski nogometaš priznao: "Da, imam 27 godina i nikad nisam spavao sa ženom"
Foto: Tuzlanski.ba

Brazilski reprezentativac David Luiz (27) javno je priznao da nikada nije spavao sa ženom, te je poručio da se to neće promijeniti sve dok stupi u brak, piše Gazzeta Online koja posluje u okviru brazilskog Globoa.

Luiz, kao evangelist, podržava stav da se u brak mora ući "čist" kad je o seksualnom iskustvu riječ, pa se poput svojedobno najboljeg igrača na svijetu Kake, priključio kampanji "Izabrao sam čekati" koja promoviše stupanje u seksualne odnose tek nakon sklapanja braka pred Bogom.

- Prije nego li smo službeno počeli sarađivati s Luizom, on nas je primijetio na društvenim mrežama. Mislim da je jako važno što se jedna tako poznata, javna osoba priključila ovoj kampanji. U pitanju je prava kršćanska poruka, bez obzira kojem segmentu kršćana pripadate, ako pripadate - kazao je Nelson Junior, tvorac ove kampanje.

David Luiz se već neko vrijeme zabavlja s djevojkom za koju pojedini tabloidi tvrde da je, baš u završnici Mundijala, pristala na prosidbu slavnog nogometaša, ali ta informacija nije službeno potvrđena. (Jutarnji.hr)