'Bieber nema veliki penis, ali seksali smo se u svim pozama'
Foto: Tuzlanski.ba

Prvo me pitao želim li svu njegovu spermu. To me zbunilo. Nisam ostala zadivljena veličinom njegove alatke, otkriva prostitutka s kojom se Bieber navodno poseksao

biberceU petak je tulumario u striptiz klubu u Teksasu i to u toplesu i s hlačama spuštenim do koljena. Oduševile su ga plesačice pa im je 'šakom i kapom' davao novac. Nekoliko dana prije toga, Justin Bieber (19) tulumario je u Panami.

Jedna od ukupno deset prostitutki s kojima se tinejdžer navodno zabavljao ispričala je da je Bieber pravi tigrić u krevetu.

- Cijelo vrijeme je pušio travu. Jednoj curi je lizao nos i lice dok su zajedno pušili. Seksao se sa mnom. Pitao me želim li svu njegovu spermu pa me to malo zbunilo - otkrila je prostitutka za panamske novine Cronicas. S Bieberom se, kaže, seksala sat vremena.

- Nema baš veliki penis, srednje mu je veličine, nisam ostala zadivljena veličinom njegove alatke. Seksali smo se u svim pozama i svršio mi je po grudima - otkrila je prostitutka koja je, naravno, htjela ostati anonimna.

Na kraju večeri Bieber je djevojci navodno dao 500 dolara za njene usluge te je nju i prijateljice vratio u noćni klub u kojem su se zabavljali prije odlaska u njegovu hotelsku sobu. (24sata.hr)