Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lepa Brena podijelila režim prehrane uz koji je u šest mjeseci smršala 17 kilograma

Preuzmite sliku

Lepa Brena, pravim imenom Fahreta Živojinović, prije dva dana je napunila 62 godine. Iza nje je duga i uspješna karijera koju su, osim folk hitova, obilježile i tjelesne transformacije.

Svoju fit figuru ponekad pokaže i na Instagramu, a do nje je došla strogim režimom. Naime, u intervjuu za portal Žena, Lepa Brena je priznala da je komentar jednog konobara prije puno godina povrijedio pa je odlučila istesati liniju do savršenstva.

“Kada smo pjevali u jednom hotelu gdje je radio konobar kome su rekli da će doći Brena, tada još nisam bila Lepa Brena, čula sam njegov komentar pred Slatkim grehom: “Ja sam očekivao da će doći pjevačica, a ono došla trafostanica! Mene je to ozbiljno pecnulo i povrijedilo”, priznala je.

  • I tako je počela slijediti strogi režim prehrane. Ujutro bi pojela jedno ili dva domaća jaja, ručala je posnu juhu bez masnoća i tjestenine.

    “Zapravo bi to bila nekakva voda s blanširanim povrćem, puna vitamina. Uz to bi pojela grilano ili kuhano meso. Jako važno mi je bilo da mi posljednji obrok bude najkasnije oko šest ili sedam sati i da bude lagan. Na primjer jaja, komad piletine ili ribe uz salatu”, prisjetila se.

  • U šest mjeseci s 84 kilograma je spala na 67.

    “Bila sam oduševljena. Bio je to jedan divan pothvat koji mi je dao novu energiju i otad sam si obećala da nikada neću imati više od dva kilograma viška. Treba biti iskren prema sebi, doći ispred ogledala bez odjeće i dovesti se do toga da sebi u tom trenutku budete lijepi”, dodala je Lepa Brena.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,