Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Halid Bešlić smršao 20 kg: “Imao sam 125 kg, sad imam 105. Prestao sam pušiti, a i alkohol sam maknuo”

Preuzmite sliku

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić otkrio je za InMagazin da je smršavio čak 20 kilograma.

”Imao sam 125 kilograma pa 115, sad imam 105 i držim se tu, a trebao bih na 90. Ja sam se naglo udebljao pa me to malo opteretilo. Prestao sam pušiti, zbog toga sam se toliko udebljao”, rekao je.

“Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta. Malo sam i alkohol maknuo od sebe, tako da sam sad fit i mogu pjevati. Probudi me usred noći, ja mogu zapjevati”, tvrdi Halid.

Sa suprugom Sejdom je 45 godine u braku i imaju jednog sina. Htjeli su imati još djece, no Sejda nije mogla imati više djece.

Unuke viđa jednom mjesečno, a čuju se svaki dan

“Doktor je pogrešno konstatovao da je trudna, ali nije, ona je imala tumor na jajnicima. I kad je otišla na drugi pregled, onda su otkrili i operisali je, ali nije mogla više zatrudnjeti. Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom jajniku, mogla je. I tako smo ostali na jednom djetetu”, otkrio je Halid.

Zato su centar njegovog svijeta 10-godišnji unuci, blizanci Lamija i Belmin Kan, koji žive s roditeljima u Njemačkoj.

“Šta može biti bolje od djeda? Kaže unuk Belmin: “Mama, kupi mi ono.” Ona kaže: “Ma nemam para”, a kaže on: “Ima deda para.” Ja ga gledam odozgo i rekoh ‘ima deda’, hahah. Ona voli plesati, svirala je i violončelo, voli pjevati, malo je sramežljiva, a sad, šta će biti, nemam pojma.

Uglavnom, muzikalna je. A unuk samo Ronaldo i Messi. Njega sam upisao na nogomet”, kazao je Halid.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje