Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena pronašla “skriveni” pretinac u frižideru koji je bio uzrok neugodnih mirisa

Preuzmite sliku

U naslovu svog viralnog videa napisala je: “Jeste li znali da postoji ova posuda u frižideru? Ako da, kada ste je zadnji put očistili? Ova posuda se nalazi na stražnjoj strani vašeg frižidera, i vrlo vjerovatno je uzrok neugodnog mirisa.” 

Jeste li se ikada susreli s neugodnim mirisom koji dolazi iz vašeg frižidera, a da mu nikako ne možete pronaći uzrok? Jedna žena susrela se s istim problemom, a onda je otkrila skriveni odjeljak u svom frižideru koji je stvarao problem. Video je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor ‘odvratnog smrada’ otkrila tek kada je pogledala iza frižidera i pronašla skriveni pladanj, piše Mirror.

@cleaningmummy did you know there was a fridge tray ? how did you find out ? when did you last clean it ? #fridgesmell #fridgeclean #smel #fyp #cleantok #fridgecleaning #smellyfridge #viral #cleaninghack #cleaninghacks #cleaningmummy ♬ original sound – Cleaning Mummy

Na snimku je prikazano kako žena izvlači tu posudu sa stražnje strane frižidera, a nakon potrage, otkrila je i crijevo koje je teklo niz stražnji dio, što je uzrokovalo neugodan miris. Objasnila je i da biste trebali izvući svoj frižider malo prema naprijed, ići do dna, i tu biste trebali pronaći cijev koja teče prema dolje, a sve što curi u vašem frižideru trebalo bi teći u tu posudu.

  • – Moj i nije bio tako loš jer je nov, pa sam uspjela unijeti krpu unutra i dobro ga obrisati. Ako bilo šta dospije dole, smrdjet će odvratno, pa je zato stvarno važno da to čistite – rekla je.

    Korisnici Tik Toka iznenadili su se ovim saznanjem, te su priznali da nisu imali pojma za taj skriveni pretinac, prenosi Večernji list.

    – Ne mogu vjerovati da tek sada saznajem za ovo! – napisala je jedna korisnica.

    – Odmah sam otišla do kuhinje provjeriti ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdjelo – dodala je druga. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje