Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena pokazala kako pere četku za WC: Mnogima se zgadio život

Preuzmite sliku

Neki kod kuće imaju uistinu originalna rješenja za čišćenje i dok su neka logična, od drugih si zbunjeno češkamo glavu. Tako je i ova Britanka mnoge uznemirila svojom praksom

Anonimnu ženu su mnogi žestoko kritizirali nakon što je otkrila da svoju četku za WC školjku pere u perilici posuđa. Žena, za koju se smatra da živi u Velikoj Britaniji, priznala je to u objavi na forumu za roditelje Mumsnet.

U objavi je rekla da je njena neobična navika otkrivena nakon što joj je prijateljica došla u goste i vidjela neukusan predmet u perilici posuđa.

– WC četku čistim u perilici posuđa svakih nekoliko mjeseci. Stavim samo četku i držač na vruće pranje i izađu kao novi. Prijateljica je svratila jutros na kafu, a ja sam otvorila perilicu posuđa da izvadim nekoliko šalica, zaboravivši da sam sinoć stavila toaletne potrepštine u nju – ispričala je.

– Potpuno je poludjela, rekavši da je ovo potpuno odvratno i ponovno je oprala šalice koje sam tada izvadila iz ormarića i polila ih kipućom vodom prije nego što mi je dopustila da joj skuham kafu! Je li moja prijateljica nerazumna? Šalice i četka za WC su se prali odvojeno! – dodala je.

 • Velika većina ljudi s foruma smatra da je pranje četke za WC školjku u perilici posuđa nehigijenski.

  – To je apsolutno odvratno – pisalo je u jednom komentaru, dok je u trećem pisalo: ‘Slažem se s tvojom prijateljicom. Kako biste, zaboga, uopće mogli pomisliti na to da četku za WC i držač stavite u perilicu posuđa?!’

  U međuvremenu je četvrti komentirao: ‘Shvaćate li da je prvo ispiranje u perilici posuđa reciklirana voda? Dakle, perete svoje lonce u kakici’.

  Međutim, neki su se složili sa ženom koja tako pere četku i rekli da je u redu stavljati stvari poput WC četke u perilicu posuđa.

  – Ako se vaša perilica posuđa dovoljno zagrije, onda ne vidim problem u tome iz higijenske perspektive, iako mogu razumjeti da to ljudima izaziva gađenje – tvrdi jedan komentator, prenosi Daily Mail.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,