Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena podijelila trik kojim će na konopac za sušenje stati više odjeće: Trebate samo jednu stvar!

Preuzmite sliku

Svi smo se sigurno više puta susreli s problemom manjka mjesta na sušilici ili konopcu za sušenje veša. To je frustrirajući problem, pogotovo kada imate više veša koji morate oprati i osušiti u jednom danu.

Međutim, jedna mama na Tik Toku je podijelila odlično rješenje za taj problem. Ovim trikom uštedjet ćete na prostoru, a potrebna vam je samo vješalica na koju inače stavljate odjeću u ormar.

Dakle, sve što trebate učiniti je staviti svoju odjeću na vješalice kako bi mogla sušiti se viseći na konopcu, kao što bi visjelo i u ormaru. Osim na prostoru, uštedjet ćete i na vremenu, jer će predmeti biti spremni za odlaganje u ormar čim se osuše.

@capricesmum Just thought I’d share 🧺 #hack #lifehack #learnontiktok #laundryhack #laundrytips #sahm #fyp ♬ Taste It – Ikson

– Radi li još neko ovo? Stavljam sve predmete na vješalice, a onda između njih stavim i kvačice kako bih spriječila klizanje vješalica, te kako bi između odjeće bilo dovoljno mjesta – rekla je korisnica @capricesmum, u svome videu.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni maminim trikom, a mnogi su rekli da se čini toliko jednostavno sada kada razmisle, ali da im to samima nikada ne bi palo na pamet. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,