Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Valove za svečanu frizuru možete napraviti pomoću ukrasa za jelku, pogledajte kako

Preuzmite sliku

Iako nam se slaganje kovrči omotavanjem kose oko pojasa kućnog ogrtača već činilo dovoljno neobično, ove praznične sezone pronašli smo jedan još neobičniji način za predivne kovrče.

Kao i većina beauty trikova u zadnje vrijeme i ovaj je osvanuo na TikToku. Ako su kovrče bez korištenja topline dobivene pomoću pojasa kućnog ogrtača bile hit ljeta, onda će one s ukrasima za jelku biti omiljene ove zime! Britanski salon BROW&BLO lounge na svojem je TikToku objavio video na kojem plavu kosu jedne djevojke uvijaju oko svjetlucave ukrasne trake.

@thebrowandbloloungeForget the dressing gown back, it’s all about the tinsel ❤️🎄🌟😍 ##thebrowandblolounge ##hairstyle ##christmas ##BIGASYOOX♬ sparkle and shine transition – eilidh x

Baš kao i pojas od ogrtača, traku su stavile na vrh glave, a zatim omotale pramenove kose oko trake i na kraju pričvrstile vrhove kose. Nakon što su šljokičastu vrpcu skinule, kosa modela bila je u predivno oblikovanim valovima!

U komentarima, korisnice nisu skrivale svoje oduševljenje i pohvalile su ideju koja je savršena za božićno vrijeme, ali neke su primjetile koliko bi sigurno neudobno bilo nositi taj ukras duže vrijeme na glavi jer bi sigurno bilo iritantno. (miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,