Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upoznali se na Tinderu, otišli na putovanje, a onda ih je na aerodromu dočekala bijesna trudnica s roditeljima

Preuzmite sliku

Ako ste ikada instalirali aplikaciju Tinder i tamo pronašli osobu koja vam se odmah svidjela, onda znate kako vam se neko ponekad može činiti ‘predobar da bi bio istinit‘.

Upravo to se dogodilo Madeleine Jaye iz Sheffielda u South Yorkshireu, koja je na toj aplikaciji pronašla Jasona u decembru prošle godine. Razmijenili su nekoliko poruka, odmah ‘kliknuli‘, no trebalo im je gotovo mjesec dana dok nisu dogovorili prvi susret uživo.

22-godišnja Madeleine smatrala je Jasona idealnim muškarcem jer su se oko svega slagali i imali slične stavove, a čak su došli i do razgovora o djeci i planovima za budućnost.

Priznala je da je čak u jednom trenutku pomislila kako je Jason ‘materijal za brak‘, a njih su dvoje odlučili rezervisati smještaj u Španiji u martuove godine i otići na zajedničko putovanje.

Kada su se vratili sa svog romantičnog putovanja, imali su šta vidjeti… a i čuti. Na aerodromu ih je dočekala trudna žena koja je tvrdila da je Jasonova djevojka! Djevojka je tada otkrila Madeleine da su joj ostale još samo dvije sedmice do poroda, a otac je niko drugi nego – Jason.

Da stvar bude gora, s njom su u pratnji došli i njeni roditelji, koji su se ‘kamerama unosili Jasonu u lice‘ te vikali na Madeleine. Trudnica je kasnije otkrila Madeleine da je njen ‘savršeni muškarac‘ lagao i o svom imenu i o dobi. Njoj je naime rekao da ima 32, dok zapravo ima 37 godina. Također joj je priopćila da je s njim već četiri godine u vezi i da ju je tokom veze već ranije prevario s četiri žene, a da je poznat i po svojoj prošlosti u kojoj je volio zavoditi mlađe djevojke, prenosi Jutarnji list.

  • Istraumatizirana studentica Madeleine imala je puno toga za progutati, jer je također otkrila da njezin dragi Jason ima još jednog sina kojeg je držao u tajnosti. Madeleine čak tvrdi da je dvije sedmice prije njihovpg putovanja sanjala da je Jason dobio djecu, ali kad mu je to rekla, on se samo ‘nasmijao‘.

    Na kraju je priznala da je Jason bio njen prvi spoj s Tindera te da ju je to iskustvo s njim toliko pogodilo da je odlučila zauvijek izbrisati tu aplikaciju sa svog mobitela.  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,