Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uklonio nos i gornju usnu te podijelio jezik kako bi izgledao kao “crni vanzemaljac”

Preuzmite sliku

Zaljubljenik u transformaciju tijela priznao je da se sada bori da govori nakon što su mu u posljednjoj operaciji ljekari uklonili nos i gornju usnu.

Anthony Loffredo (32) svoje je tijelo, uključujući očne jabučice, već prekrivao tetovažama, a jezik mu je podijeljen u pokušaju da izgleda kao ‘crni vanzemaljac’.

Francuz, koji na društvenim mrežama prikazuje svoje dramatične fizičke promjene, rekao je da mu je odstranjen nos u Španiji jer je postupak u Francuskoj ilegalan.

 • Osim piercinga i tetoviranja, modifikacije tijela koje rezultiraju povredama u mnogim evropskim zemljama su nezakonite.

  Kao takav, Loffredo nije precizno rekao gdje je urađena operacija, kada ili ko mu je uklonio nos i gornju usnu, govoreći o postupcima na svom Instagram profilu.

  Priznao je da je sanjao da u potpunosti ukloni kožu i zamijeni je metalom te je svoje ruke, noge i prste, zajedno sa zatiljkom, naveo kao sljedeće dijelove tijela koje želi izmijeniti, prenosi NN.

 • U razgovoru za francuski list “Midi Libre” 2017. godine, Loffredo je rekao da je od malih nogu bio “opčinjen mutacijama i transformacijama ljudskog tijela”.

  “Kada sam u dvadesetim godinama radio kao obezbjeđenje, shvatio jesam da ne živim onako kako želim”, izjavio je Loffredo, a prenosi “Daily Mail”.

  “Zaustavio sam sve u 24. i otišao u Australiju”, dodao je Loffredo, koji trenutno živi u Monpeljeu u Francuskoj. (Tuzlanski.ba)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje