Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Ameriku je otišla raditi kao dadilja, život joj se pretvorio u oazu luksuza

Preuzmite sliku

Sammy Williams u SAD je iz Kanade stigla 2021. godine, s planom da tamo provede nekoliko mjeseci kao dadilja. No nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u oazu luksuza.

Više od dvije godine radila je kao dadilja milijarderovoj djeci.

Sammy je bila ‘Au pair‘ dadilja koja radi i živi kao dio porodice domaćina, te se obično brine o djeci i obavlja neke poslove po kući. Riječ je o bogatim njujorškim porodicama koje svako malo odlaze na luksuzna odredišta i to isključivo privatnim avionima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sami Jean (@samijwilliams)

Ova 24-godišnjakinja tako se našla usred luksuznog života, leteći privatnim avionima i provodeći vikende na njihovoj privatnoj jahti.

– Proveli smo po dvije sedmice u Londonu i Parizu, a onda bismo išli u Miami, New York. Išli smo posvuda – objasnila je na mrežama. Prvo je mislila da će raditi samo dva mjeseca, no sve se pretvorilo u avanturu koja joj se jako svidjela.

Mogu reći da mi je to bilo najbolje iskustvo u životu – prisjetila se Sammy, piše Žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sami Jean (@samijwilliams)

Sada je u Kanadi i planira se uskoro vratiti u SAD kako bi pronašla sličan posao.

Kao dadilja, Sammy je stekla više od 30 hiljada pratitelja na TikToku. Njezin uobičajeni dan na poslu započinjao bi spremanjem djece za školu, vježbanjem u njihovoj kućnoj teretani i odlaskom u kupovinu.

Kako su njezini domaćini imali ličnog kuhara, bila je potpuno oslobođena rada u kuhinji. Navečer bi vodila djecu na izvannastavne aktivnosti ili se opuštala u porodičnoj kući.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,