Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tvrdi da su je izbacili iz supermarketa zato što je previše zgodna

Preuzmite sliku

Brazilka Lara Ferreira neugodnu situaciju koju je doživjela navodi kao samo jedan primjer mnogih predrasuda s kojima se suočava samo zato što je atraktivna te tvrdi da mnogi negativno reaguju na privlačnost.

Tako sam seksi da su me izbacili iz supermarketa, očito je ono što sam nosila nekome bilo neprikladno i uvredljivo, kaže Influencerica i model, koja objavljuje seksi fotografije na internetu.

Brazilka Lara Ferreira kaže da je izbačena iz supermarketa jer je – prezgodna. Naime, nalazila se u prodavnici u Miamiju na Floridi kada ju je zaposlenik zamolio da ode.

Lara neugodnu situaciju koju je doživjela navodi kao samo jedan primjer predrasuda s kojima se suočava samo zato što je atraktivna.

– Osjećala sam se poniženo, bila sam u šoku kad me vrišteći izveo iz prodavnice. Nisam uopšte izgledala skandalozno. Izgledam tako i u Brazilu, svakodnevno, i nikad nisam nešto slično proživjela – kaže.

Lara je u to nesretno vrijeme bila jedini kupac u prodavnici, ali ne želi otkriti šta je imala na sebi kada su je zamolili da napusti prostor.

Dodaje da ju je zaposlenica pomislila je da će se šepuriti i snimati seksi fotografije u prodavnici.

– Zaposlenica me optužila za nešto što nisam učinila, za mene su to predrasude samo zato što sam zgodna – tvrdi Lara.

Snimala se i javno, ali uvijek na diskretan način, bez da je druge dovodila u neugodne situacije, objasnila je.

– I djelatnik me prepoznao, znao je ko sam. Komentarisao je da me poznaje s interneta. Šteta – završila je.

Prema Larinim riječima, ovo nije prvi put da je javno osuđuju zbog njenog izgleda i odjeće. Kaže da su joj jednom, dok je nosila tanga bikini, na plaži u Brazilu prišle dvije žene i pitale je je li ona ta koja objavljuje golišave fotografije, prenosi 24sata.hr.

Lara nije jedina osoba koja kaže da mnogi negativno reaguju na privlačnost, piše The Sun (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,