Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tri sedmice prije svadbe saznao da ga zaručnica vara: Izbacio joj stvari i tulumario s djeverušama

Preuzmite sliku

Njegova sestra Madeleine Smith na TikToku je objavila video u kojem vidimo stvari bivše mladenke razbacane po prilazu nakon što ih je njezin brat izbacio iz kuće.

– Moj se brat trebao vjenčati za tri sedmice i upravo je saznao da ga zaručnica vara, ne zezaj se sa Smithovima – rekla je Madeleine u videu.

@mashleigh2##cheater ##GIRLBYE♬ original sound – Madeline Smith

Kasnije je objavila drugi video u kojem se vidi kako se bivši mladoženja zabavlja s djeverušama dok pije šampanjac.

– Kada vašeg brata zaručnica prevari tri sedmice prije vjenčanja, priredite mu zabavu sa svim djeverušama – napisala je u videu.

@mashleigh2Kinda PART 2. When your brother fiancé cheats on him three weeks before the wedding….. you throw him a party with all the bridesmaids (; ##girlbye♬ original sound – Madeline Smith

Videi su ubrzo postali viralni te su dosegli preko dva miliona pregleda, a svi koji su ih vidjeli, htjeli su saznati cijelu priču.

Tada je Madeleine objavila i treći video u kojem je jedna od djeveruša ispričala što se dogodilo.

@mashleigh2Reply to @briannaarechiga♬ original sound – Madeline Smith

– Njezin je brat bio zaručen, i svi smo otišli u Nashville gdje su trebale biti djevojačka i momačka zabava. Usred puta saznali smo da ga je zaručnica varala. Pričala je telefonom s bivšim dečkom i tada se sve saznalo. Dakle, varala ga je sa svojim bivšim dečkom, pretpostavljam cijelo vrijeme – objasnila je djeveruša u videu i dodala kako je taj bivši dečko diler te da ima djevojku i bebu.

@mashleigh2Reply to @audreytikiapittmo

♬ original sound – Madeline Smith

Cure sada bivšem mladoženji žele prirediti momačku zabavu punu zgodnih cura te su dodale kako je bilo koja bolja od njegove bivše. Čak su uputile i javni poziv djevojkama koje žele biti na zabavi da im se jave, jer bi htjele nesretnom mladoženji pronaći novu djevojku. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,