Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tri poze za koje vam veličina nije bitna, a ona će biti zadovoljena

Preuzmite sliku

Mnoga naučna istraživanja su dokazala da muškarci u krevetu pate od svega i svačega i sitnica im može uništiti i onako tanani libido.

Ipak većina muškaraca, pogotovo kod intimnog kontakta sa novom partnericom, se boji da nije dovoljno obdarena. Iako većina istraživanja pokazuje da veličina i nije presudna da dobru izvedbu u krevetu, to je muškarcima teško dokazati. Sasvim druga priča je sa onim posebno obdarenim muškarcima, vjerovali ili ne i oni imaju problema ali sa druge strane, jer se mnoge njihove partnerice upravo žale zbog veličine njihovog spolovila. A tek oni koji se boje od prerane ejakulacije … Zato je ekipa portala Eros.ba pronašla tri poze u kojima možete oboje uživati u krevetu…

Za manje obdarene…

Sasvim logično idealna poza u krevetu sa partnericom bi bio misionarski položaj ili doggie style. Kao što smo već napisali, dokazano je da i muškarci sa manjim spolovilom mogu i te kako zadovoljiti ženu, ali u tome bitnu ulogu igra tehnika odnosno pokreti i položaji u toku samog čina. Zato muškarac, treba bude iznad žene. U misionarskom položaju najbolje bi bilo da ženine noge budu na partnerovim ramenima tako će joj se najviše približiti, a ako preferirate doggie style onda obavezno koristite i kružne pokrete kukovima tokom izvedbe.

Za više obdarene…

Ovdje bi bila najbolja poza ona u kojoj žena može da kontroliše pokrete i dubinu penetracije svog partnera. Stručnjaci kao najbolju preporučuju pozu u kojoj muškarac leži na boku, a žena pored njega sa nogama oko njegovog torza. Ova poza njoj omogućava u potpunosti da kontorliše situaciju.

Za one koji se boje brzog završetka…

Trebate da odaberete pozu u kojoj trenje vaših spolovila neće biti tako intezivno, što bi ubrzalo završetak. Jedna od onih koju preporučuju je poza u kojoj muškarac sjedi na ivici kreveta sa nogama na podu, a žena mu je u krilu sa nogama oko njegovog struka i rukama oko njegovog vrata. Isprobajte…

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: