Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tipovi muškaraca s kojim nikada ne biste trebali ulaziti u brak

braak12
Preuzmite sliku

Budite pametne i učite na tuđim greškama! Ako želite ozbiljnu vezu i izbjeći slomljeno srce, ovo su tipovi muškaraca koje u startu trebate izbjegavati.

braak12

Otrovni neženja

On je vrlo pametan, šarmantan i dobrih manira, osvojit će vas slatkorječivošću. Uvijek govori da do sada nije pronašao onu pravu i tako vas ostaviti u nadi da ste baš vi ta sretnica. On je tip koji se neće žuriti da vas upozna s prijateljima i obitelji, jer nije spreman na ozbiljnu vezu.

Tip ‘još nisam prebolio bivšu’

Još uvijek nije prebolio bivšu djevojku i u svakoj traži njezine ‘visoke standarde’. To je i razlog zašto s vama neće ostvariti ozbiljnu vezu, još uvijek traži svoju bivšu.

Vječni romantik

Za razliku od neženje, koji bježi od obaveza, romantičaru se sve vrtio oko braka. Romantika mu je u krvi, ali jednom kada leptirići odlepršaju, i on će. Veza s njim možda će izgledati kao da se ne vraćate s medenog mjeseca, ali pripazite, kod ovog tipa muškarca važnija je forma od sadržaja.

Tip ‘uvijek tražim nešto bolje’

Uvijek se pita postoji li tamo negdje bolja žena za njega i uvijek drži opcije otvorenima, pa nije baš sklon monogamiji.

Karijerist

Ovaj tip još uvijek pokušava odgonetnuti što želi od svoje karijere. Zato će više biti posvećen poslu, a ne vama, jer mu je to prioritet.

Mamin dečko

Iako je brižan, pun ljubavi i razumijevanja, mišljenje njegove majke neće utjecati samo na poslovne odluke, nego i ljubavni život. Zato, ako mu ikada postavite ultimatum da bira između vas dvije, pripremite se na odgovor koji vam se neće svidjeti.

Petar Pan

Sindrom Petra Pana često se viđa među muškarcima u 30-ima ili 40-ima, kada se ponašaju kao srednjoškolci, a ne poput odraslog muškaraca kakvi bi trebali biti. Iako su zabavni i spontani, kada budete trebali donijeti ozbiljnu odluku, vjerojatno ga neće biti pored vas da pomogne.

Control Freak

U početku će možda ponuditi zaštitu, no u konačnici će vas početi gušiti, jer će se petljati u vaš raspored i željeti znati sve šta radite. (Magazin.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: