Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tattoo majstori otkrivaju: Ako imate jednu od ovih tetovaža, ostarili ste

Preuzmite sliku

Ako razmišljate o tetoviranju, možda biste trebali razmisliti i o dugoročnosti svog obilježja. Naime, kao i u ostatku svakodnevnog svijeta i u svijetu tetovaža postoje in i out trendovi.

Tattoo majstor iz San Diega u viralnom videu otkrio je koje tetovaže milenijalci obožavaju, a sada su teški cringe.

Video je pregledan gotovo 17 miliona puta. A tattoo majstor otkrio je nekoliko simbola koje najčešće viđa na milenijalcima.

Žaba, Disneyjevi likovi i infinity simbol

“Milenijalci su prije tetovirali Harryja Pottera, posebno simbol Deathly Hallows. Sada ih prekrivaju”, objasnio je, a drugi tattoo majstori također su podijelili svoja iskustva s cringe tetovažama milenijalaca.

@axiomtattoo millennials dont think we forgot about u 🫵 #tattooshop #sandiegotattooshop #sandiegotattooartist #tattoohumor #millennialtattoo #tattootrend ♬ original sound – Axiom Tattoo San Diego

Žaba s kaubojskim šeširom, natpisi u kurzivu, tetovaže s likovima iz Disneyjevih crtanih filmova, likovi iz jezivih crtanih filmova i sveprisutni infinity simboli, kao i simbol lotusa također su se našli na listi. Sorry, milenijalci.

Sekcija za komentare prekirvena je milenijalcima koji su se izgleda pronašli, no reagirali su i više nego simpatično:

“Ja sam milenijalac koji je u procesu prekrivanja svoje Deathly Hallows tetovaže”; “Ja sam je prekrila prošle godine”; “Imam tetovažu Harry Pottera i citat autorice koji kaže da se ljudi ne bi trebali osuđivati, koja ironija sada”; “Hoću da znam kakvi su trendovi kod generacije Z” i brojni drugi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,