Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Šta ona pomisli kad prvi put vidi vaš penis?

ViTHhxY
Preuzmite sliku

Svaki muškarac se barem jednom zapitao što je njegova partnerka pomislila kada je prvi put vidjela njegov penis. Odgovori bi vas mogli znatno iznenaditi, ali i nasmijati.

ViTHhxY

Tamna ljubičasta boja

Mnoge na prvi pogled zaprepasti ta nijansa tamne ljubičaste boje, a mnoge žene složiće se da nisu vidjele takvu nijansu nigdje drugdje na tijelu. Osim toga, ta boja je još jedan znak ekstremnog uzbuđenja, tako da rijetko ko ostaje ravnodušan, piše mensfitness.com.

Čarobna gljiva

Penis od penisa razlikuje se kako po veličini, dužini, boji, tako i obliku. Ima onih koje krasi poprilično velik glavić u odnosu na ostatak, a taj oblik žene nerijetko podsjeća na gljivu. No to i nije loše, s obzirom na to da upravo s tim oblikom penisa mnoge žene bilježe neke od najboljih i najintenzivnijih seksualnih doživljaja.

Potrebna depilacija

Osim što djeluje vrlo neuredno, puštanje stidnih dlaka baš i nije poželjno. Osim toga, ako ih barem malo podrežete, penis će vam izgledati veće, a s time se slažu i brojne žene.

Mirisno i čisto

Svaka žena želi muškarca kojemu su higijenske navike na nivou, a ako joj kada spustite bokserice kroz glavu prođe misao – ah, kako je gladak, svilenkast, savršene dužine i obima, a još uz to miriši na čisto – nema šanse da vas odbije.

Savršen paketić

Nekim muškarcima ponekad je poprilično neugodno skinuti se pred partnerkom, a bezrazložno se opterećuju veličinom svog penisa. No ako partnerka udjeli kompliment vašem ‘paketu’, nemojte se opirati i preispitivati, jer ako ga je pohvalila, onda to vjerovatno i misli.

Iznenađenje

Penisi nekih muškaraca na prvu možda i ne izgledaju tako moćno, no kada krene akcija – slijedi iznenađenje. Iako se možda pri prvom pogledu nije dokazao, njegova mogućnost rasta je zadivljujuća, a tome će se obradovati svaka žena.

Krivudavo

Teško da je i jedan penis potpuno ravan, no ima i onih koji vidno naginju desno ili lijevo. No pogled na takav penis ženama samo govori da bi taj seks mogao biti jako zanimljiv.

Preveliko

Iako mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju veći penis, ni ta solucija nije baš najbolja, čak štaviše. Pri pogledu na zaista velik penis, ženama oči neće iskočiti od sreće, već od straha, a po glavi će im se samo motati pitanje hoće li to boljeti. (tportal.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: