Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi ljubavni parovi se mogu svrstati u tri grupe: U kojoj ste vi?

Preuzmite sliku

Naučnici tvrde da se svi ljubavni parovi mogu svrstati u tri grupe. Evo koje!

1. Dramatičari

Vaši susreti su uvijek uzbudljivi i prepuni strasti. Seks vam je fantastičan. Ali se gotovo uvijek oko nečeg posvađate nakon čega slijedi erotsko pomirenje. Često lupate vratima, sklapate slušalice i prijetite prekidom ali brzo si počnete nedostajati. Na Facebooku ste pod ljubavni status stavili: komplikovano je. Skloni ste ljubomornim ispadima, potajnom pregledavanju mobitela, optužbama za flert s nekim drugim… Već ste nekoliko puta prekidali i mirili se.

2. Veseljaci

Vrlo ste društveni i imate mnogo zajedničkih prijatelja. Volite tulumariti i izlaziti, najčešće zajedno ali ponekad i odvojeno. Uvijek imate zajedničkih tema i u stanju ste jedno drugo nasmijati. Opušteno pristupate životu. Znate se i posvađati ali se nikad dugo ne durite. Komunikacija vam je u rasponu od dobre do odlične, ovisno o danu. Probleme ne gurate pod tepih već odmah o njima razgovarate.

3. Samotnjaci

Provodite puno vremena zajedno. Na Facebooku imate zajednički profil. Ili uopće niste na društvenim mrežama. Niti jedno od vas dvoje nema puno prijatelja niti vam je stalo do intenzivnog druženja s drugim ljudima, izuzev vašeg partnera. Seks vam je bitan ali ne presudan. Ponekad je iznimno strastven, ponekad rutinski, bitno vam je da ga ima.Tolerantni ste jedno prema drugome i rijetko kad se svađate. Imate svoj mali svijet i najvažnije vam je da ga sačuvate.

Koja vrsta para ima najviše šansi za uspjeh? Druga i treća.  

Stalne borbe među ljubiteljima drame uvijek dovedu do umora i zasićenja a tako intenzivne emocije brzo “sagore”. Parovi koji pak imaju dobru komunikaciju i visok stepen tolerancije, bili introvertirani ili ekstrovertirani, u većini slučajeva stvaraju snažne i sretne veze. (cosmopolitan.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,