Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Rodbina zgrožena ponašanjem, ali ona ne mari: “Članovima porodice naplaćujem 170 eura za božićnu večeru i piće”

Preuzmite sliku

Britanka Carla Bellucci voli blagdane, a za goste ima posebno iznenađenje koje će ih dočekati na vratima. Svakom od njih će naplatiti večeru koju je pripremila. Neki su otkazali dolazak…

Žena smatra da zaslužuje zaraditi nakon kuhanja za 15 ljudi pa svakom članu porodice naplaćuje božićnu večeru i jednu čašu šampanjca. Tvrdi da je jeftinija od restorana, prenosi 24sata.hr.

Carla Bellucci voli blagdansko razdoblje, ali kaže da ipak postoji kriza troškova te traži nadoknadu za trud. Sada, kako se bliži blagdansko vrijeme, Carla, (42), očekuje do devet gostiju, uz njenu užu šesteročlanu porodicu, koji će sjediti za stolom u njenoj kući na Božić.

Ali gostima će otkriti da sezona darivanja počinje na ulaznim vratima, jer će svakom biti naplaćeno 170 eura za punu večeru s puretinom, uključujući čašu šampanjca.

– Dat ću im jednu čašu šampanjca, a ako žele još pića, mogu donijeti svoje. Sve što radim je za profit i moja porodica to razumije – kaže Carla.

Rekla je da su neki rođaci zgroženi njenom idejom i možda neće doći.

– Ako želite kvalitetu, morate je platiti. Možda ćeš pronaći jeftiniju verziju od moje, ali moja će večera biti puno otmjenija od toga. Ne bi bilo ništa jeftinije da odete u restoran ili hotel na božićni obrok, pa zašto bih ja ostala bez novca – naglasila je.

Rekla je da će vrata otvoriti oko 14 sati, a u 22 sata, nakon igara, sve će ih izbaciti van i poslati kući.

Carla je prije nekoliko godina bila ‘najomraženija žena u Britaniji’ kada je priznala da ‘muze sistem’ tokom intervjua za emisiju This Morning 2019. Kritikovali su je jer je dobila besplatnu operaciju nosa nakon što je odglumila depresiju. Uslijed reakcije drugih, bila je prisiljena preseliti se zbog prijetnji.

Ranije ove godine, kada je njena kći napunila 18 godina, Carla je otkrila kako je potrošila preko 11 hiljada eura na rođendansku proslavu svoje kćeri, gdje su polugole striptizete služile Dom Perignon, piše Daily Mail.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje