Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Recepcionerka se obrušila na roditelje milenijalce s neposlušnom djecom: “Napravite nešto”

Preuzmite sliku

Tiktokerka Alanna Dinh frustrirana je roditeljima milenijalcima.

U svojoj viralnoj objavi na TikToku podijelila je detalje situacije koja ju je iznervirala i natjerala da reaguje.

“Radim kao recepcionerka u medicinskoj ustanovi. Bila sam na poslu kad je ušla žena za koju se može reći da je milenijalka. Ima otprilike 34 godine. U jednoj ruci drži prostirku za jogu, a u drugoj svoje četverogodišnje dijete. Njeno dijete prišlo je pultu i ja sam ga pozdravila. Na pultu bila je hrpa naslaganih podsjetnica. Dječak ih je sve rukom razbacao i počeo miješati”, objasnila je.

Dinh je od majke očekivala da upozori dijete kako to nije u redu, ali to se nije dogodilo. Žena se nasmijala i rekla: “Nije li sladak?”

“Vikala bih na njega, zatim počistila nered koji je napravio i onda ga natjerala da se izvine recepcionerki. Znam da će me milenijalci s djecom nakon ovoga zamrziti, ali djeca milenijalaca nemaju nikakvu disciplinu i manire”, podijelila je svoje mišljenje.

@alannadinh♬ original sound – alanna dinh

“Milenijalci, molim vas, napravite nešto, jer služenje vama je doista jedna od najnepodnošljivijih stvari koje sam ikada morala raditi. Hvala vam”, zaključila je.

Snimka je pregledana 6.7 miliona puta i privukla je mnoge koji su odlučili podijeliti svoja iskustva i mišljenja o roditeljima milenijalcima.

“Imam 20 godina i radim u vrtiću. Roditelji milenijalci su stvarno iscrpljujući”, “Mislim da smo mi milenijalci otišli predaleko, definitivno idemo krivim putem”, neki su od komentara.

Istraživanje koje je proveo BabyCenter otkrilo je da gotovo 80% majki milenijalki osjeća potrebu da budu “savršene mame”, što je veći postotak od prethodnih generacija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,