Nedjelja, 23. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Požalila se da je našla čudan račun na zaručnikovom mailu, savjetuju joj: Ne udaji se za njega

Preuzmite sliku

Žena je otkrila da nikada nije mislila da će biti škrta na riječima ako dođe do ovoga, ali upravo to se dogodilo

Jedna žena počela je preispitivati cijeli svoj brak prije nego što je uopće dobila priliku prošetati do oltara. Naime, ostala je izbezumljena nakon što je pronašla dokaze da ju je njen partner možda varao dok je bio na slavlju dvija sedmice prije velikog dana. Na društvenim mrežama žena je otkrila da nije sumnjala da joj je partner nevjeran sve dok nije vidjela šokantnu e-poštu na njegovom računaru, piše The Sun.

“Vidjela sam e-poruku preko ramena svog zaručnika iz internetske apoteke za nešto za spolne bolesti, sedmicu dana nakon što se vratio sa svoje momačke večeri”, rekla je buduća mladenka. Ostala je zatečena i nije znala kako se suočiti s njim.

Žena je otkrila da nikada nije mislila da će biti škrta na riječima ako dođe do ovoga, ali upravo to se dogodilo. “Nikada nisam mislila da ću biti tip žene koja neće ništa reći ili mu se suprotstaviti, ali ostalo nam je manje od 2 sedmice do našeg vjenčanja i ne znam kako pristupiti toj temi”, objasnila je.

Nije bila sigurna što učiniti s vjenčanjem koje se sve brže približavalo i razmišljala je o tome zašto je kupio pribor za testiranje na spolno prenosive infekcije.

“Jedne minute uvjeravam samu sebe da ju je kupio za nekog drugog, a sljedeće sam izvan sebe ne znam što učiniti, ni kako bih se trebala udati za njega”, dodala je. (Vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,