Subota, 2. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogrešno koristimo stalak za cipele? Žena otkrila kako ih slagati da uštedimo više prostora

Preuzmite sliku

Stalak za cipele može biti koristan u njihovom organizovanju, pogotovo ako imate više djece i mnogo obuće, ali roditeljii znaju da se njegove police pune prebrzo i da na kraju samo ostane neuredna gomila čizmica i tenisica.

Jedna majka, koja ima slične probleme sa svojih četvero djece, tvrdi da nas većina zapravo pogrešno koristi stalak za cipele; pa je na svom Tik Tok profilu pokazala kako bi se obuća trebala na njega stavljati, a da uštedimo na prostoru.

@cleanwithjoanne Reply to @shelbs79 do you put your shoes like this?🤯 #cleantok #fyp #foryou ♬ Ultimate life hacks – Kelly

Majka Joanne je u svom videu rekla kako većina ljudi stavi cipele duž svake police stalka, a na taj način na jednu policu stane svega nekoliko pari pa umjesto da ih tako složi ona zatakne cipele kroz police, tako da sjedaju pod pravim uglom – pa joj u jedan red stane puno više, a i police izgledaju puno urednije i organiziranije.

– Osim što imate mjesta za više cipela, manje je vjerovatno da će cipele padati – rekla je u videu.

Video je ubrzo prikupio oko 800 hiljada pregleda, a, iako je trik poprilično jednostavan i predvidljiv, korisnici su bili oduševljeni, te su joj zahvaljivali u komentarima. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,