Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Podučava i druge: Hodala sam s 4.000 muškaraca i od njih stekla pravo bogatstvo

Preuzmite sliku

Laošanka Praiya Suriya posljednjih nekoliko godina živi poprilično glamurozan život zahvaljujući nebrojenim udvaračima koji su je obasuli skupocjenim darovima, piše Daily Star.

Letovi u prvom razredu, odmori u hotelima s pet zvjezdica, skupocjeni nakit i večere samo su neki od poklona koje je tokom godina dobila. Zahvaljujući fotografijama svog života Suriya si je priskrbila velik broj obožavateljica koje također žele pronaći bogatog muža.

Samoprozvana stručnjakinja sada podučava druge žene kako se obogatiti na račun svojih muževa ili momaka. Tečaj naravno košta, i to 325 funti, prenosi Jutarnji.hr.

‘Imam stranicu na aplikaciji Line koju prati sedam hiljada ljudi. Primam toliko poruka da ne stignem odgovoriti na sve i trenutno tražim ljude koji bi mi pomogli da odgovorim na njih. Osim toga, moram odabrati na koje da prvo odgovorim. Moj je život sada savršen. Hodala sam s pet hiljada muškaraca, što zapadnjaka, što Arapa, što stanovnicima Dubaija’, rekla je Suriya.

Suriya kaže da ima ‘puno iskustva’ s muškarcima te da je sposobna prepoznati one koji nisu spremni potrošiti puno novaca na svoje partnerice.

Suriya sa ženama koje žele slijediti njezin put do života u luksuzu razgovara na dijalektu kojim se priča na sjeveroistočnom dijelu države kako bi se one s njom lakše poistovjetile. Suriya ženama koje pohađaju njezin tečaj obećava i da će ih upoznati s bogatim muškarcima.

‘Puno muškaraca mi šalje poruke. Ja odmah znam koji su dobri, a koji su škrti. Na temelju njihovih lica mogu procijeniti koji razmišljaju o tome jesmo li sponzoruše koje žele uzeti njihove novce. Vjerujem da muškarce mogu skenirati odmah nakon što ih vidim nakon što s njima malo popričam’, pojasnila je Suriya. ‘Znam koji muškarci ne žele platiti miraz i koji žele besplatni seks.’

‘Već je 100 žena zahvaljujući meni pronašlo bogate muževe. Kada idem na spojeve, moje učenice mogu od mene učiti direktno. Prima toliko puno poruka da jednostavno ne mogu svima pomoći. Ne mogu odgovoriti na svaku poruku. Pomoći ću samo onima koje su ozbiljne kada se radi o pronalasku muža i bogaćenju.’

Žene koje pošalju poruku od Suriyje dobio automatizirani odgovor u kojem piše na čemu trebaju poraditi da bi ‘upecale’ bogatog muža.

Ženama se tako obećava da će, ako prođu tečaj, biti bolje u krevetu (‘seksajte se poput profesionalki, seksajte se poput mene’), da će naučiti kako dobiti novce za trošenje na putovanjima, mjesečnu plaću te fraze na engleskom i arapskom za traženje novca.

Suriya redovito objavljuje poruke koje joj šalju žene koje su prošle tečaj. ‘Vjerujem Praiyji. Slijedim je već neko vrijeme’, napisala je jedna korisnica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,