Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi imaju razloga za veselje: Ove godine kupat će se u novcu

Preuzmite sliku

Poznata astrologinja Julija Lifanova predviđa koji će horoskopski znakovi ova godina donijeti novac.

Bik

Za bikove će cijela ova godina biti u znaku blagostanja i obilja. Posebno se to odnosi na one bikove koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Novčanici će im biti najdeblji u junu, a razdoblje obilja počet će nešto ranije, oko 25. maja.

Škorpion

Škorpioni su već vladari financijskog sektora. U junu možete doći do veće količine novca, a zaista velika količina očekuje vas u decembru. Tada vas očekuju nove poslovne prilike koje ćete znati jako dobro kapitalizirati.

Ovan

Najbogatije razdoblje za ovnove počet će krajem maja. Ali taj ćete utjecaj osjetiti već u travnju, kada će se vaši planeti i ostali utjecaji jednostavno uskladiti. U ljetnim mjesecima će vas još više poštovati, što će se odraziti i na vaš džep.

Vodenjak

Vodenjaci su ove godine pravi sretnici, ovo je stvarno njihova godina. Ide vam dobro od januara i tako će biti i tokom cijele godine. Put je širom otvoren za sve vaše projekte, stoga nemojte se bojati. Hrabro naprijed svojim putem.

Najbolje razdoblje za Vodenjake bit će septembar, kao i juni. Sredinom septembara bit će prva pomrčina u znaku Riba, što otvara mogućnost velike preraspodjele vašeg novca u sljedeće dvije godine. Imat ćete veću odgovornost, ali i veću zaradu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,