Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

‘Osvetila sam se usred prvog plesa’: Unajmili je da pjeva na vjenčanju bivšeg dečka i djevojke s kojom je prevario

Preuzmite sliku

Pjevačica Alexandra Starr, odlučila je prihvatiti ponudu da pjeva na vjenčanju svog bivšeg dečka i djevojke s kojom je prevario.

Prevarena žena u videu na Tik Toku ispričala je kako su ju slučajno angažovali da pjeva. Naime, on je rezervisao njezin bend, a nije znao da je ona pjevačica. Objasnila je da radi kao ‘cover pjevačica‘, što znači da često uskače umjesto onih koji ne mogu nastupiti na lokalnim događanjima.

S bivšim dečkom bila je vezi pet godina prije nego što je prevario, pa kada je šef benda nazvao i zamolio da zauzme mjesto njihove pjevačice, osjetila je da je to savršena prilika da mu se osveti. Alexandra je skrivala svoje lice sve do polovice prvog plesa mladenaca kada se okrenula, a mladenka i mladoženja ostali su u šoku.

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound – alexandrastarr

Alexandra je prvo počela pjevati “All of Me” od Johna Legenda,alio u trenutku kada otkriva sebe mladencima, počinje pjevati pjesmu “Before He Cheats” Carrie Underwood, koja govori o osveti nevjernom bivšem dečku. U drugom videu prikazano je kako Alexandra uzima čašu vode od gosta i zatim polijeva mladoženju po glavi, nakon čega je odjurila van iz sale.

– Osvetila sam mu se usred prvog plesa. Nije mi žao, opet bih to napravila iako sam, naravno, dobila otkaz – rekla je u jednom od videa.

Video je prikupio gotovo 20 miliona pregleda, a korisnici Tik Toka većinom su stali na njezinu stranu, oduševljeni postupkom, ali bilo je i onih koji to nisu odobravali. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,