Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Njihova djevojka bila im je djeveruša: Pojedini gosti odbili doći na takvo vjenčanje…

Preuzmite sliku

Poliamorni par htio je da njihova djevojka igra veliku ulogu u njihovoj svadbenoj ceremoniji – pa su je zamolili da im bude djeveruša, što se nikako nije svidjelo nekim ljudima koji su odbili doći na vjenčanje…

Tyler (29) i Angel (26) željeli su da njihova partnerica Sam (23) bude uz njih dok hodaju do oltara. No njihova odluka da otvoreno govore o svojoj vezi prije vjenčanja nije se svima svidjela, prenosi 24sata.hr.

Trojka kaže da je jedan od članova njihove porodice odbio prisustvovati velikom danu – iako su bili odabrani za vjenčanog kuma. Nisu dopustili da ih to sputa – i srećom, njihovo je vjenčanje na kraju prošlo glatko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel, Sam, Tyler (@dailythrouple)

Tyler i Angel iz Memphisa u SAD-u upoznali su se na Tinderu još 2018. i odmah su ušli u vezu. Na početku veze sve je glatko teklo dok Angel nije poljubila svoju prijateljicu s fakulteta – Sam.

Ali Tylera to nije previše uzbunilo, dapače, dogovorio se s Angel da imaju poliamornu vezu sa Sam.

I dok je u početku bilo teško snaći se u novoj dinamici, na kraju je sve dobro ispalo.

– Bojali smo se otvoriti jedno drugome, zastrašujuće je dodati novu osobu u svoj ljubavni život na koju se možeš osloniti – rekla je Angel.

– Bio sam sebičan, ali uspio sam riješiti svoju ljubomoru. Sad nekad one idu na spoj, ja idem s jednom od njih na spoj, a nekada idemo i svi troje zajedno – ispričao je.

 • Trojac živi zajedno i dijele krevet – ali rijetko su svi zajedno intimni. Dvoje obično ode u spavaću sobu dok treći obavlja poslove po kući ili se samo opušta.

  Angel je dodala: ‘Kad god neko dobije želju za seksom jednostavno pitamo ‘ima li zainteresovanih?’, piše Daily Star.

  – I onda oni odgovore ‘ja sam za’ ili nisam za’ – kaže.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Angel, Sam, Tyler (@dailythrouple)

  – Ko god želi, ide u spavaću sobu, a druga osoba čisti ili gleda TV ili šta god želi. Naš odnos je jednostavan i otvoren – zaključuje. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje