Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nije ispalo kako je zamišljao: Mladić zaprosio djevojku na utakmici, ona ga odbila i otrčala

Preuzmite sliku

Twitterom se širi snimak jedne prosidbe koja se dogodila u SAD-u. Mladić je zaprosio djevojku pred punim stadionom, a ona ga je odbila i otrčala s tribina.

“Skinuo je majicu i rekao: ‘Molim te, reci da’. Ona je ostala u šoku, čuo sam je kako govori ‘Šta se događa?’ i ‘Ne mogu to napraviti’. On je samo uzviknuo ‘jeb*ga’. Svi su snimali, publika je poludjela. Ona je samo otišla s tribine”, ispričao je 17-godišnji David Marcus koji je na utakmicu došao s ocem.

“Nakon što je otišla, ostao je posramljen. Držao je prsten. Plakao je i bilo mu je jako neugodno, a onda je samo potrčao uz stepenice s torbicom koju je ostavila tamo. Nakon toga ih više nismo vidjeli”, dodao je David.

Snimak izazvao reakcije

Snimak prosidbe na društvenim je mrežama izazvao reakcije. Neki smatraju da mladić nije trebao zaprositi djevojku baš na utakmici.

“Ovog tipa bi trebalo zatvoriti zbog traume koju je izazvao ovoj djevojci. Doveo je u jako neugodnu situaciju“, jedan je od komentara na Twitteru.

“Oh, čini se da je rekla ne”, “Ja bih umro od neugodnosti”, “Ako mislite da vam je život loš, sjetite se da je ovaj tip zaprosio djevojku na utakmici i da ga je odbila”, “Oh, ovo je neugodno”, pisali su drugi. Neki pak smatraju da je snimak možda i namješten. (Index)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,