Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nezreli i nisu za ozbiljnu vezu: Kakvi su i zašto bi trebalo izbjegavati boomerang muškarce?

Preuzmite sliku

Boomerang muškarac novi je pojam u svijetu spojeva. To je onaj muškarac koji vam se javlja, poziva van, a čim stvari krenu malo ozbiljnije – nestane.

Bilo bi pošteno da sve stane na tome, ali oni imaju običaj vraćati se i ponovno odlaziti čim im postane neugodno ili dosadno. Činjenica je da s njima nikada nećete imati nešto ozbiljno, a evo kako ih prepoznati. Oni ustvari većinu vremena žele samo seks.

  • Ne mogu ostvariti ozbiljnu vezu, pa vas zovu kada im treba malo zabave. U redu je ako i vi želite takav odnos, koji se bazira samo na seksu, ali oni su uglavnom toliko sebični da ni taj seks s njima nije neki užitak jer gledaju isključivo sebe i svoj orgazam. Bitno im je da dobiju ono što žele.

    Boomerang muškarci su jako nezreli i često ih se uspoređuje sa srednjoškolcima. Oni ne znaju za poštivanje žena, pružanje podrške i ljubavi. Uglavnom iskorištavaju djevojku par tjedana ili mjeseci, sve dok ne nađu novu ‘žrtvu’. Konstantnim javljanjem i vraćanjem pružaju vam nadu da im je ipak stalo i da će možda, jednog dana, biti nešto ozbiljno od vas dvoje – to se zove manipulacija. Shvatite, ovakvi muškarci samo su gubitak vremena. Nemate ništa od toga da s njima ulazite u razgovore, da se otvarate i upoznajete. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,