Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnja ljubavna priča: Zaljubio se u djevojku koju je odbio dok je bila muškarac (FOTO)

Preuzmite sliku

Aaron se podvrgnuo dvogodišnjoj hormonskoj nadomjesnoj terapiji i augmentaciji grudi, a kada skupi novac, planira poći i na konstrukciju vagine.

Erin Anderson i njezin dečko Jared Norris imaju iza sebe posve neobičnu priču. Jared nije htio biti s Erin u vezi dok ju je poznavao kao Aarona, ali su prohodali nakon što je Aaaron prošao hormonsku nadomjesnu terapiju i postao žena.

Zaljubljeni par iz Kentuckyja je upravo dobio svoje mjesto u svjetskim medijima, pa tako Daily Mail prenosi kako je izgledao sam početak tog odnosa.

Naime, Aaron je prije četiri godine zapazio Jareda preko Facebooka, međutim njegov budući dečko ga je glatko odbio preko poruka jer naprosto nije bio zainteresiran.

Ipak, dvije godine kasnije Jared je “lajkao” jednu od Aaronovih fotografija na Instagramu, i to kada je vidio do kakvog je preobražaja došlo nakon hormonske terapije i augmentacije grudi, odnosno u trenutku kada se Aaron već počeo predstavljati kao Erin.

Rečenica po rečenicu i to dvoje mladih ljudi su postali par, naizgled sasvim običan, ali i suočen s osudama i prijetnjama dijela onih koji znaju čitavu priču.

“Bilo je svega. Prijetili su mi batinama, smrću, vrijeđali na sve načine. Ali našlo se i onih koji su nam pružili podršku i poručili nam da ne pokleknemo”, ispričao je Jared, koji je odmah priznao svojoj porodici s kim se nalazi u vezi i kakva je njena historija.

Kako je to prihvaćeno, nije rečeno, ali Daily Mail dodaje da je Erin u međuvremenu odlučila dovršiti promjenu spola i podvrgnuti se konstrukciji vagine iako Jared uopšte ne inzistira na tome.

“Meni je Erin već sada prelijepa, ali prihvatam da ta odluka nije na meni. Jedini je problem što si trenutačno zahvat ne možemo priušiti”, dodao je muškarac koji rado govori kakva ga je ljubavna priča zadesila u životu.

Pogledajte u nastavku fotografije para, odnosno kako je Aaron izgledao nekad i kako Erin izgleda danas. (dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje