Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Najluksuzniji podvodni hotel: Ovako izgleda noćenje od 150.000 dolara

Preuzmite sliku

Karipski otok poznat je po bijelom pijesku i kupanju u tirkiznom plavetnilu, ali nemojte misliti da ćete ga vidjeti iz megaskupe sobe. Ipak, prizori iz Lover's Deepa se ne zaboravljaju lako…

Najskuplji smještaj na svijetu ne mora nužno značiti i najudobniji, ali definitivno treba biti neponovljiv. I doista, imate li 150.000 dolara za noćenje, doživjet ćete jedinstveno iskustvo na Svetoj Luciji.

Karipski otok poznat je po bijelom pijesku i kupanju u tirkiznom plavetnilu, ali nemojte misliti da ćete ga vidjeti iz megaskupe sobe. Ipak, prizori iz Lover's Deepa se ne zaboravljaju lako, prenosi punkufer.hr.

  • Riječ je o podmornici i najluksuznijem podvodnom hotelu prvenstveno namijenjenom parovima. Kome nije bilo dovoljno izolacije, ovdje je mogu nastaviti, u harmoničnom okruženju velikog plavetnila, ušuškani u Karipskom moru. Oni koji imaju strah na sami spomen spavanja ispod površine mora niti u ludilu ne bi pristali na ovakav smještaj, dok bi drugi pak dali sve samo da mogu doživjeti takvo iskustvo.

  • Sobe su ekskluzivno namještene, zvučno izolovane sa staklenim stijenama zbog kojih imate dojam da se nalazite u velikom akvariju pa se možete diviti koraljima i mahati ribama koje se vrzmaju uokolo.

    Uz privatni prijevoz gliserom kao standard, usluga se može prilagoditi željama, što je osobito praktično poželite li primjerice sletjeti helikopterom na plažu, zaplivati u ružinim laticama na krevetu ili osvježavati grlo šampanjcem čim se osuši. 

  • Morskih čudesa ne nedostaje niti na tanjirima – uz paprenu cijenu očekivati možete prave delicije, kao i jelovnik osmišljen od najrazličitijih afrodizijaka, pa ko voli – neka izvoli. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje