Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na stranicu za upoznavanje stavio svoju djevojku: Šokiralo ga kada je vidio koliko muškaraca bi bilo s njom

Preuzmite sliku

Ono što je trebala biti šala, brzo se preokrenulo u crva ljubomore koji se zavukao u glavu muškarca koji je kreirao profil svoje djevojke na Tinderu. Sad kaže ‘da mu to baš i nije trebalo’, prenosi 24sata.hr.

Čim su njene fotografije osvanule na ovoj mreži za upoznavanje, javilo se mnoštvo zainteresiranih samaca. U samo sat vremena njezin je profil prikupio preko 1300 lajkova.

Ono što je trebala biti šala, brzo je prestalo biti smiješno za momka koji nije imao pametnijeg posla u životu pa je iz dosade kreirao profil svoje djevojke na Tinderu, a da ona o tome nije ništa znala.

– Pažnja momci! Ako imate osjećaj da možete bolje od svoje djevojke, napravite na Tinderu profil s njenim fotografijama i pogledajte koliko bi drugih muškaraca htjelo biti na vašem mjestu. Ja sam to napravio kao šalu i moja djevojka je dobila preko 1300 lajkova u samo sat vremena. Puno muškaraca bi željelo biti s njom – napisao je na Facebooku i dodao smajlića.

Nije spomenuo koliko je to bilo smiješno njegovoj djevojci

– Sad joj svako malo napunim kadu, kuham večeru, slažem veš, masiram stopala, lakiram nokte na nogama… Da, zaletio sam se. Ne mogu se takmičiti sa čak 1300 muškaraca – dodao je, ali nije spomenuo kako je ona reagovala na sve to.

Komentari uz njegovu objavu bili razni, od ljudi kojima je to sve bilo smiješno do onih koji su krenuli filozofirati:

‘Nije ti palo na pamet da lajkovi na Tinderu možda nisu najbolje mjerilo nečije vrijednosti. Samo kažem!!!’

‘Ako te iskreno voli, oko nje može biti 10.000 muškaraca, to joj ne bi bilo važno!’

‘Kakvi su to muškarci kojima drugi momci trebaju vrednovati djevojku?’.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,