Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Na internetu ga našli za 14 sati: Objavila da traži muža koji je otišao kada je bila trudna s najmlađim djetetom

Preuzmite sliku

Ashley McGuire iz Massachusettsa na Facebooku je zamolila ljude da joj pomognu naći supruga Charlesa Withersa koji je napustio nju i njihovo dvoje djece te im se više ne javlja.

Tražila ga kako bi se mogla razvesti

“Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim djetetom, on je zaključio da biti muž i otac više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije vidio više od godinu dana, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negdje izvan države i promijenio broj telefona”, napisala je Ashley.

 • Ashley se željela razvesti, ali je to bilo nemoguće zbog neprisutnosti partnera.

  “Pokušavam ga naći da dobijem njegov potpis na nekoliko papira tako da mogu konačno zatvoriti taj dio života i krenuti dalje.

  Čula sam da sada koristi ime Charlie, Britanac je i šarmantan. Chef je i vjerojatno radi negdje u ugostiteljstvu. Vjerovatno nikada nije spomenuo da ima ženu i djecu u Massachusettsu. Ako ga poznaješ, radiš s njim, u vezi ste ili ste prijatelji, možeš li mu, molim te, reći da me kontaktira ili mi reći gdje da ga nađem?” napisala je Ashley.

  Ekipa na internetu ga našla za 14 sati

  Objava je brzo postala viralna i oko 14 sati nakon što je prvi put objavila na Facebooku da ga traži žene su joj se javljale i govorile da su se dopisivale s njim na aplikaciji za upoznavanje Bumble, da imaju njegovu adresu i broj telefona. Charles se navodno nalazi u Teksasu.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by JAM'N 94.5 (@jamn945)

  Ashley se kasnije javila da je dobila i više nego dovoljno informacija da ga locira.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,