Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Muž našao ženinu fotografiju od prije 20 godina, pa ostao u šoku kada je ugledao sebe

Preuzmite sliku

Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali…

Bračni par u Kini saznao je da su se nesvjesno sreli prije skoro 20 godina, zahvaljujući staroj fotografiji skrivenoj u porodičnom albumu. Ye i njegova supruga Xue, upoznali su se i zaljubili 2011. godine i imaju kćerke blizanke – ali su se njihovi putevi slučajno ukrstili u julu 2000. godine, kada su u isto vreme posjetili Trg četvrtog maja u primorskom gradu Kingdao.

Kažu da je njihova veza bila “zapisana u zvijezdama”, nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od prije 20 godina, kada se još nisu poznavali, prenosi net.hr.

Fotografija prikazuje mladu Xue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Ye kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mjestu.

“Kad sam vidio fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. To je bila moja poza za fotkanje”, rekao je i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,