Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mama podijelila genijalan trik kako djeci zaokupiti pažnju dok ste u kupovini

Preuzmite sliku

Tiffany Wright na svom je TikToku podijelila odličan trik kojim osigurava da njena djeca ne stavljaju stvari u kolica dok su u trgovini.

U videu je snimila svoju kćerku koju je pripremila za odlazak u trgovinu. Pokazala je plastičnu kutiju u koju je spremila flomastere, papire za crtanje i slično, čime će se njeno dijete zabavljati dok ona obavlja kupovinu.

@theallwrightlife This just changed the toddler game! #momlifehacks #toddlerhacks #toddleractivities #toddleractivityideas ♬ Always Been You – Quinn XCII

“Uzmite kutiju poput ove i napunite je papirima za bojanje, bojicama i flomasterima za jednostavnu zabavu u pokretu”, rekla je Tiffany. Osim ovoga, koristite i poseban dodatak koji se može pričvrstiti na rukohvat kolica, u koji njena kćerka može odlagati flomastere dok crta, bez potrebe za stalnim otvaranjem i zatvaranjem kutije u kojoj se sve nalazi.

Tiffany ističe da roditelji mogu djeci pripremiti ovo i za druge prilike.”Kada ste u čekaonicama, doktorskim ordinacijama i u kupovini”, dodaje ona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje