Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Majstori joj uzeli preko 2 hiljade KM, napravili haos u stanu: ‘Nisu ispoštovali ništa, a kad sam se požalila…’

Preuzmite sliku

Beograđanka se na Instagramu požalila da su je vrata i njihova montaža koštali 1470 eura (oko 2875 KM) te da je bijesna.

Jedna se Beograđanka požalila na društvenim mrežama na firmu koja ju je navodno prevarila s ugradnjom vrata za što je platila 1470 eura, javlja Alo.

Naime, na Instagram stranici Serbia live Beograd pojavila se objava u kojoj ona upozorava ljude da paze gdje i od koga kupuju.

Beograđanka se na Instagramu požalila da su je vrata i njihova montaža koštali 1470 eura te da je bijesna jer joj nisu na vrijeme poslali fiskalni račun. Osim toga, majstori su, kaže, objavili traljav posao.

‘Nisu uvažili reklamaciju’

“Ovim putem želim skrenuti pozornost svim ljudima da paze gdje kupuju i od koga. U oktobru su kupljena sobna vrata, pet komada čiji je iznos s montažom iznosio 1470 eura. Osim što nismo na vrijeme dobili fiskalni račun na isti iznos, šaljem vam neke od fotografija kako izgledaju postavljena vrata” napisala je žena i dodala:

“Nakon jednomjesečnog dopisivanja i odlaženja u poslovnicu nisu ispoštovali ništa i nisu uvažili reklamaciju uz obrazloženje da je sve u redu i da je sve funkcionalno.”

Nezadovoljna žena objavila je i fotografije vrata na kojima se vidi da ugradnja navodno nije dobro napravljena.

  • “Slike koje sam objavila su iz kataloga kako je trebalo izgledati i iz mog stana kako su majstori napravili da možete uporediti što sam tražila i što sam dobila”, napisala je u opisu objave.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,