Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Lagala kćerkici da je stigao omiljeni lik iz crtića, pa joj pokazala nešto što je zgrozilo korisnike društvenih mreža

Preuzmite sliku

Chelsea-Lee priznala je da se i prije tako našalila sa svojom kćerkom, ali da je tek sada uspjela uhvatiti njenu reakciju.

Chelsea-Lee Blackburn podijelila je mišljenje ljudi na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju gdje je prevarila svoju kćer da misli da se ispred kuće nalazi njen omiljeni lik iz crtića, Peppa Pig, ali zapravo se nalazilo nešto puno gore – mrtva svinja, prenosi Večernji list.

Njena kćerka Dollie-Leigh Dickson bila je stvarno uzbuđena što će upoznati svog idola iz crtića. Ova trogodišnja djevojčica potrčala je prema vratima, ali brzo se razočarala nakon što je vidjela mrtvu svinju koja se dostavljala obližnjoj mesnici.

 • Chelsea-Lee priznala je da se i prije tako našalila sa svojom kćerkom, ali da je tek sada uspjela uhvatiti njenu reakciju.

  – Živimo blizu mesnice u koju se jednom sedmično dostavljaju svinje. Dollie svaki put potrči na prozor kako bi ih vidjela. Kad smo se tek uselili, nisam bila oduševljena time, ali sada vidim da njoj to uopšte ne smeta – kaže Chelsea-Lee.

  Fotografiju na kojoj se vidi razočaranje malene objavila je na svom Facebook profilu, gdje je brzo postala viralna, ali i izazvala burnu reakciju korisnika društvenih mreža. Iako su mnogi vidjeli humorističnu stranu priče, drugima je njena šala bila neukusna.

  – Ovo je strašno. Zašto bi to pokazala djetetu od tri godine? – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,